Butlletí de la ICHN

Números anteriors
Per articles (tots els números) – Volums sencers (3a etapa)

Normes de publicació del Butlletí de la ICHN

  • En encetar el procés d’un nou número del Butlletí de la ICHN, hi ha hagut un relleu en l’equip editorial. El nou responsable, nomenat pel Consell Directiu, és Juli Pujade-Villar. Una de les primeres tasques realitzades és canviar el funcionament i el format de la revista. Hi ha tres aspectes importants a tenir en compte:Que la publicació dels manuscrits serà on-line una vegada estiguin acceptats, sense esperar a la publicació física en paper a finals d’any la qual cosa proporcionarà una major rapidesa en la publicació.
  • Un canvi de normativa del Butlletí. És imprescindible que els articles segueixin la normativa escrupolosament abans de ser enviats al avaluadors.
  • Els articles s’han d’enviar a l’adreça: butlleti.ichn@iec.cat

Avís als socis
El Consell Directiu de la ICHN té la voluntat d’anar reduint la producció en paper tant per afavorir el medi ambient com les despeses d’impressió i de tramesa.
És per això que us informem que del Butlletí de la ICHN, 85 només s’enviarà en paper als socis que ho demanin expressament enviant un missatge a la Secretaria de la ICHN, tal com va ser acordat en la reunió del Consell Directiu del dia 20 de novembre de 2020 i ratificat el 15 de desembre.