Sortides Naturalistes per a Joves

La Institució, veient la baixa participació de joves en les activitats que organitzen tant la seu central com les delegacions i grups de treball, enguany ha decidit encetar un programa de sortides de camp adreçades específicament al jovent. Vivim en una societat cada vegada més desconnectada de tot el que té a veure amb la natura, en especial els joves, potser perquè estan sotmesos a molts estímuls a tota hora. Amb aquestes sortides, la ICHN, com ja han anat fent altres entitats naturalistes, vol fomentar i difondre l’interès pel coneixement del medi natural entre la gent jove, com a mesura per a promoure’n i motivar-ne la conservació.

Ets d’aquestes persones que quan camina pel camp es para cada dos per tres a fotografiar una planta que està en flor o qualsevol animal? T’agrada posar “nom i cognom” a tots els organismes que observes i conèixer aspectes rellevants de la seva biologia? T’apassiona anar d’excursió a la muntanya i observar les roques per conèixer la història del nostre planeta i de la vida que acull? Si la teva resposta a una o més d’aquestes preguntes és afirmativa, què esperes per inscriure’t a les sortides naturalistes de la ICHN per a joves? Si és negativa però ets una persona curiosa i frises per aprendre moltes coses sobre la natura, no t’ho pensis més i inscriu-t’hi ja!! De ben segur que no te’n penediràs!!

Aquestes sortides naturalistes estan destinades preferentment a persones d’entre 16 i 20 anys, però si ets més jove o més gran i creus que també t’escauen, no dubtis a inscriure-t’hi!!

La inscripció a les sortides és gratuïta per als socis de la ICHN, mentre que per a la resta de persones cada sortida té un cost de 10 €. Aquest preu inclou l’assistència a la sortida i l’assegurança per accident o danys a tercers, però no el transport ni els àpats.

Consulteu el programa complet.

Per a formalitzar la inscripció, cal que empleneu aquest formulari. Les persones menors d’edat només poden omplir-lo amb el consentiment previ dels pares o tutors, i han d’adjuntar-hi, emplenada i signada, l’autorització que trobaran en aquest enllaç.