Benvinguts a la pàgina web de
la Societat Catalana de Lepidopterologia
English_En obres
 
Castellano_En obres
 
El nostre objectiu és oferir-vos tota la informació sobre els nostres projectes, activitats i per descomptat... el món de les papallones.
Calendari d’activitats
Presentació
Celebració dels 40 anys de la SCL 
Història

Com a acte principal de la celebració dels 40 anys de la SCL, i amb la col·laboració de la Institució Catalana d’Història Natural, hem preparat una exposició commemorativa amb una petita història de la nostra entitat acompanyada d’una col·lecció de fotos interessants de lepidòpters. Es farà un acte inaugural al qual us invitem a tots i a totes per trobar-nos en aquesta agradable avinentesa.

Del 6 al 30 de novembre de 2018, exposició «Societat Catalana de Lepidopterologia, 40 anys de recerca lepidopterològica», al Claustre de l’Institut d’Estudis Catalans

Dimarts 6 de novembre de 2018, a les 19 h, a la Sala Pere Coromines de l’Institut d’Estudis Catalans, Acte inaugural, que consistirà en la presentació de l’exposició i tres intervencions sobre aspectes actuals de la lepidopterologia a Catalunya. Vegeu més informació.

Esperem la vostra assistència per celebrar junts aquest aniversari, que amb tots vosaltres hem fet possible.

Salutacions,
La Junta Directiva.

Calendari de llunes
Activitats
Vincles
Publicacions
 
Normes de publicació
 
Projectes_En obres  
 
Fes-te’n soci  
Contacte Darrera actualització: 17 d’octubre de 2018
 

Societat Catalana de Lepidopterologia - Seu social: plaça de Leonardo da Vinci, 4-5; 08019 Barcelona; a/e: scl.ichn@iec.cat - Política de privacitat