Benvinguts a la pàgina web de
la Societat Catalana de Lepidopterologia
English_En obres
 
Castellano_En obres
 
El nostre objectiu és oferir-vos tota la informació sobre els nostres projectes, activitats i per descomptat... el món de les papallones.
Calendari d’activitats
Presentació
Any lepidopterològic 2018 
Història

Dissabte 15 de desembre, al Museu Blau

Sessió científica Any lepidopterològic 2018, que té com objectiu que tots els socis que ho vulguin presentin els resultats que els semblin més rellevants de les seves observacions/captures durant l’any 2018. Com ja queda poc més de tres setmanes us escrivim aquest missatge per recordar-vos que encara esteu a temps de buscar entre totes les dades que heu obtingut algun detall rellevant que vulgueu presentar a la sessió. Vegeu més informació.

Exposició 40 anys SCL es trasllada al Museu Blau

Benvolguts socis i sòcies,

Com ja sabeu fa uns dies vam inaugurar una exposició commemorativa dels 40 anys de la SCL, amb la col·laboració de la Institució Catalana d’Història Natural. L’exposició inclou diferents panells amb una petita història de la nostra entitat acompanyada d’una col·lecció de fotos interessants de lepidòpters.

L’exposició estarà al claustre de l’Institut d’Estudis Catalans (carrer del Carme, 47), fins el 2 de desembre de 2018. A partir de l’11 de desembre estarà al Museu Blau (Parc del Fòrum. Pl. Leonardo da Vinci, 4-5; Barcelona), on la podreu visitar durant els mesos de desembre i gener. Posteriorment seguirà el seu recorregut per altres centres i Museus de Catalunya. Esperem que aquesta iniciativa sigui del vostre gust i us animem a visitar-la.

Salutacions,
La Junta Directiva.

Calendari de llunes
Activitats
Vincles
Publicacions
 
Normes de publicació
 
Projectes_En obres  
 
Fes-te’n soci  
Contacte Darrera actualització: 26 de novembre de 2018
 

Societat Catalana de Lepidopterologia - Seu social: plaça de Leonardo da Vinci, 4-5; 08019 Barcelona; a/e: scl.ichn@iec.cat - Política de privacitat