Benvinguts a la pàgina web de
la Societat Catalana de Lepidopterologia
English_En obres
 
Castellano_En obres
 
El nostre objectiu és oferir-vos tota la informació sobre els nostres projectes, activitats i per descomptat... el món de les papallones.
Calendari d’activitats
Presentació
Properes activitats de la SCL
Història

· Maig o Juny Sortida col·lectiva de la SCL S'està intentant organitzar una sortida col·lectiva cap el sud de Catalunya. Sobre el lloc i les dates us informarem més endavant.

· Del 21 al 25 de setembre, Catorzenes Nits de les Papallones (CMN-2017) Aquesta activitat s’organitzarà amb les mateixes premisses que en les edicions anteriors. Més endavant rebreu informació detallada.

· Octubre. Sessió científica a determinar

· 4 de novembre. Tercera trobada d'estudiosos dels microlepidòpters a Catalunya, a la sala polivalent del Museu de Ciències Naturals de Barcelona (Museu Blau; espai del Fòrum). Hora: a determinar (en funció del nombre de comunicacions). Es presentaran comunicacions, més o menys formals, sobre aspectes relacionats amb els microlepidòpters.

· 16 de desembre. L’Any lepidopterològic 2017, a la sala polivalent del Museu de Ciències Naturals de Barcelona (Museu Blau; espai del Fòrum). Hora a determinar (en funció del nombre de comunicacions).

Calendari de llunes
Activitats
Vincles
Publicacions  
Normes de publicació  
Projectes_En obres  
 
Fes-te’n soci
 
Contacte    
Darrera actualització: 9 de juny de 2017