Butlletí de la Societat Catalana de Lepidopterologia_Número 99_Any 2008_ISSN: 1132-7669

Títol Autors Pdf
Denticucullus mabillei (Lucas, 1907), noctuid nou per a la fauna de Catalunya. Arcadi Cervelló
Biologia i cicle biològic de Phyllonorycter corylifoliella (Hübner, 1796) (Lepidoptera: Gracillariidae) en els conreus de pomera de Lleida, I: Morfologia i dinàmica poblacional Elisenda Olivella.
Revisió de les espècies del gènere Earias Hübner,[1825], a Catalunya (Lepidoptera: Nolidae). Jordi Dantart & Arcadi Cervelló.
Nota sobre la presència d’Orthotelia sparganella (Thunberg,1788) a les zones humides de la Garrotxa (Lepidoptera: Glyphipterigidae, Orthoteliinae). Jordi Dantart & Constantí Stefanescu.
Dues troballes d’interès a l’itinerari de Sallent del CBMS en unany especialment desfavorable. Josep Planes.
Nova localitat ibèrica de Pasiphila debiliata (Hübner, 1817) (Lepidoptera: Geometridae) i noves i interessants citacions catalanes de Pasiphila rectangulata (Linnaeus, 1758). Josep Ylla & Ramon Macià.
Contribució al coneixement de la distribució de les famílies Oecophoridae Bruand, [1851], i Depressariidae Meyrick, 1883, a Catalunya (Lepidoptera). Josep Ylla1 & Ramon Macià.
Notes breus    
Nota adicional sobre las especies ibéricas de la familia Ethmiidae Busk, 1909 (Lepidoptera) (3ª nota). Josep Joaquim Pérez De-Gregorio.
Noctuidae nous o interessants per a la fauna catalana i ibèrica, IX (Lepidoptera). Josep Joaquim Pérez De-Gregorio, Josep Muñoz Batet & Martí Rondós Casas.
Lepidoptera del Parque Natural del Alt Pirineu y su entorno: resultados de los muestreos realizados durante el verano de 2007. Manuel Garre.
Distribució, ecologia i conservació de Iolana iolas (Ochsenheimer, 1816) a Catalunya (Lepidoptera:Lycaenidae) Roger Vila & Santi Viader.

Si voleu més informació...
Si voleu més informació sobre les activitats de la Societat Catalana de Lepidopterologia podeu adreçar-vos a l’apartat de correus 35049; 08080 Barcelona o, per correu electrònic, a l’adreça: scl.ichn@iec.cat
Torna