Butlletí de la Societat Catalana de Lepidopterologia_Número 98 2n semestre de 2006   ISSN: 1132-7669

Títol Autors Pdf
Euchloe belemia (Esper, [1800]), espècie nova per a Catalunya (Lepidoptera: Pieridae). Marc Anton-Recasens, Jordi Jubany & Constantí Stefanescu.
Noves localitats de Graellsia isabelae (Graells, 1849) a l’Alt Empordà (Lepidoptera: Saturniidae) Agnès Batlle & Constantí Stefanescu.
Ginandromorf de Menophra japygiaria (Costa, [1849]) (Lepidoptera: Geometridae) a l’illa de Mallorca. Arcadi Cervelló & Géza Zsolt.
Noctuoidea del Parc Natural de l’Alt Pirineu i altres localitats de l’Alt Àneu (Pallars Sobirà): resultats de diverses prospeccions durant l’estiu del 2006. Eduard Guzmán.
Confirmación de la presencia de dos especies del género Myinodes Meyrick, 1892, en Madrid (Lepidoptera: Geometridae). Gareth E. King.
Els lepidòpters del Parc Natural de la Serra de Montsant (2006). Francesc Vallhonrat, Arcadi Cervelló, Josep Martí, Josep Joaquim Pérez De-Gregorio & Albert Xaus.
Pasiphila chloerata (Mabille, 1870), nou geomètrid per a la fauna ibèrica, amb alguns comentaris sobre altres espècies del gènere Pasiphila Meyrick, 1883 (Lepidoptera: Geometridae). Jordi Dantart.
Contribució al coneixement dels lepidòpters del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa (Lepidoptera) Jordi Dantart.
Sobre el comportament i la fenologia de Thecla betulae (Linnaeus, 1758) a Catalunya. Jordi Jubany & Constantí Stefanescu.
Mniotype anilis (Boisduval, 1840), espècie nova per a la fauna ibèrica (Lepidoptera: Noctuidae). Josep Ylla, Arcadi Cervelló & Ramon Macià.
La fauna lepidopterològica de la Roureda de lLlopart (Osona) (Lepidoptera: Heterocera) Josep Ylla & Ramon Macià.
Retrobament d’Heteropterus morpheus (Pallas, 1771) a la Vall d’Aran Michael Lockwood

Si voleu més informació...
Si voleu més informació sobre les activitats de la Societat Catalana de Lepidopterologia podeu adreçar-vos a l’apartat de correus 35049; 08080 Barcelona o, per correu electrònic, a l’adreça: scl.ichn@iec.cat
Torna