Butlletí de la Societat Catalana de Lepidopterologia_Número 97  1r semestre de 2006_ISSN: 1132-7669

Títol Autors Pdf
Abundància inusual d’Agrotis vestigialis (Hufnagel, 1766) a les platges de la Reserva Natural del Remolar-Filipines (Lepidoptera: Noctuidae). Arcadi Cervelló, Josep Martí & Albert Xaus.
Addicions a la fauna lepidopterològica de la Reserva Natural del Remolar-Filipines (Lepidoptera: Macroheterocera). Arcadi Cervelló, Albert Xaus, Frederic Palou & Josep Martí.
Symmoca degregorioi sp. n., una nova espècie de Symmocinae de les muntanyes de Prades (Catalunya, península Ibèrica) (Lepidoptera: Autostichidae) Emili Requena.
Resultats de les segones Nits de les Papallones (Catalan Moth Nights): 1 a 3 de juliol de 2005. Jordi Dantart & Jordi Jubany.
Macaria carbonaria (Clerck, 1759), espècie nova per a la faunaibèrica (Lepidoptera: Geometridae). Jordi Dantart.
Troballa de Mythimna languida (Walker, 1858) a Catalunya i a Mallorca (Lepidoptera: Noctuidae). Jordi Dantart, Diego Fernández, Arcadi Cervelló & Géza Zsolt.
Ypsolopha sequella (Clerck, 1759), nova espècie per a la faunacatalana, i altres citacions interessants del mateix gènere (Lepidoptera: Ypsolophidae). Josep Ylla & Ramon Macià.
Noves dades sobre la distribució del Drepanidae Cilix hispanica Pérez De-Gregorio, Jeremías, Requena, Rondós & Vallhonrat,2002, a la península Ibèrica (Lepidoptera: Drepanidae,Drepaninae). Josep Joaquim Pérez De-Gregorio & Martí Rondós i Casas.
Una nova localitat catalana de Lymantria atlantica (Rambur,1837) (Lepidoptera: Lymantriidae) i altres citacions de la Reserva Natural de Sebes, Flix (Ribera d'Ebre). Josep Joaquim Pérez De-Gregorio & Pere Josep Jiménez Mur.
Distribució i ecologia de Tomares ballus (Fabricius, 1787) a Catalunya (Lepidoptera: Lycaenidae). Michael Lockwood.
Observacions interessants de ropalòcers (Lepidoptera: Hesperioidea, Papilionoidea) a l’EIN de l’Alta Garrotxa (II) Rafael Carbonell & Michael Lockwood.

Si voleu més informació...
Si voleu més informació sobre les activitats de la Societat Catalana de Lepidopterologia podeu adreçar-vos a l’apartat de correus 35049; 08080 Barcelona o, per correu electrònic, a l’adreça: scl.ichn@iec.cat
Torna