ELS PROJECTES DE RECERCA PARTICIPATIVA
DE LA INSTITUCIÓ CATALANA D’HISTÒRIA NATURAL

 
Tu també pots fer recerca! El 13 de maig del 2010 el Museu de Ciències Naturals de Barcelona i la Institució Catalana d’Història Natural (ICHN) van organitzar la jornada El valor dels projectes de voluntariat en el coneixement i la gestió de la biodiversitat. Seguint les conclusions d’aquesta jornada, la ICHN ha donat un nou impuls als projectes de recerca oberts a la participació de persones no necessàriament expertes en el coneixement dels organismes objecte d’estudi, tot seguint la reeixida experiència de la Delegació de la Garrotxa de la ICHN en l’estudi de les orquídies i les libèl·lules d’aquesta comarca.
Les orquídies del Ripollès

 

Al web del Museu de Ciències Naturals de Barcelona es pot trobar el catàleg complert dels projectes de recerca participativa que es duen a terme a Catalunya. En aquest catàleg també hi figuren els projectes promoguts per la ICHN.

Presentació de la ICHN a les jornades Ciència ciutadana, una eina per a la divulgació i la gestió de la biodiversitat, celebrades el 30 d'octubre de 2014 al Castell del Montesquiu i organitzades per l'Àrea de Territori i Sostenibilitat i la Direcció de Serveis de Formació de la Diputació de Barcelona. 

Les orquídies del Solsonès
Els ortòpters de la Garrotxa
La flora de la Garrotxa
Les orquídies de la Garrotxa
Les papallones diürnes de la Garrotxa
Els odonats de la Garrotxa
Seguiment de les libèl·lules de Catalunya
Els coleòpters florícoles del Vallès Occidental
Les orquídies d’Osona
Els líquens de Céllecs
Els tomísids de Céllecs
 
 

Amb el suport de:

 


Institució Catalana d’Història Natural

Carme, 47 - 08001 Barcelona - ichn@iec.cat - http://ichn.iec.cat.